MOVEMBER 2023

Movember eindigt:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Grow.

Het laten groeien van een Mo staat symbool voor een betere gezondheid van mannen. Het trekt ook de aandacht en maakt deze kwestie bespreekbaar. Doe dus mee en laat iedereen zien dat gezondere mannen en een gezondere wereld iets is waar je achter staat.

1. REGISTREREN

Klaar om jou aan te sluiten bij Movember?

 Registeer online of download the Movember app

Kies dan voor Grow.

2. JE PROFIEL AANMAKEN ​

Eenmaal binnen, kom je terecht op je Mo Space. Dit is jouw openbaar profiel waar jouw supporters alles kunnen volgen wat jij doet voor de gezondheid van mannen. Bepaal jouw fondsenwervingsdoel. Maak jouw motivatie bekend. Upload een selfie. Die kan jij dan overal delen.

3. MAAK JE KLAAR OM TE GROEIEN

Begin Movember gladgeschoren? Laat die snor dan maar groeien. De snor is een krachtig symbool dat staat voor gezondere mannen en een gezondere wereld. Het gesprek aangaan over de gezondheid van mannen kan immers levens redden.

4. GELD INZAMELEN

Word nu lid van het Movember Venice Beach Gym Team en maak kenbaar wat je doet en waarom. Deel je Mo Space en vraag om donaties waar je ook komt, ook op sociale media. Elke donatie doet ertoe.

Kies jouw stijl

Zoom in ​

Add Your Heading Text Here

Move.

Met Move gedenkt het Movember Venice Beach Gym Team de 60 mannen die elk uur wereldwijd door zelfdoding het leven laten. Om mee te doen hoef je enkel maar 60 km te rennen of te wandelen. Leg de afstand af in één keer of verspreid deze over de hele novembermaand.

International Men's Day

Doe mee door eerst jouw doel van 60 km voor de hele maand te bepalen en kom in november jouw bijdrage leveren aan het hardlopen op de loopband. Reserveer je plekje op de loopband en probeer die dag zo ver mogelijk te geraken. Tegen het eind van de maand zou je klaar moeten zijn.

Thrive.

Het #movember team is trots op alles wat het heeft bereikt, maar succes laat zich maar op één manier omschrijven: het financieren van baanbrekende oplossingen die zorgen voor tastbare verbeteringen in het leven van mensen die te maken hebben met de strijd tegen prostaatkanker en teelbalkanker en het voorkomen van zelfdoding. We willen onze vaders en zonen helpen en daarom kiezen we voor het leven.

Waar gaat het geld naartoe?

Met het geld dat jij inzamelt, kunnen we de meest dringende problemen op het gebied van de gezondheid van mannen aanpakken. Kom hieronder meer te weten over de doelen die Movember steunt en het belangrijke werk dat we dankzij jou kunnen financieren.

Onze vaders, partners, broers en vrienden sterven te jong. Het geld dat jij inzamelt is bestemd voor een aantal belangrijke problemen op het gebied van de gezondheid van mannen: