The Club

Dynamische workouts in onze compleet vernieuwde gymclub. De locatie telt in totaal twee verdiepingen. Overtref jezelf en haal het maximum uit onze premium toestellen!

Break a sweat

Verleg je grenzen
dankzij onze open gym floor filosofie

Ontdek de dynamische workouts in onze compleet vernieuwde gym. De locatie telt in totaal twee verdiepingen. Op het gelijkvloers kan je je uitleven in strength & conditioning, terwijl je op de eerste verdieping terecht kunt voor cardio, boxing en diverse groepslessen.

Overtref jezelf en haal het maximum uit onze premium toestellen!

Bij Venice Beach Gym bieden wij verschillende diensten aan, waaronder het berekenen van je fitness-score met behulp van onze InBody weegschaal, Cryotherapie-behandelingen en toegang tot onze sauna. Als je op zoek bent naar een osteopaat, kun je ook bij ons terecht.

Lees snel verder over de verschillende diensten!

InBody weegschaal

Dit toestel kent je een fitness-score toe op basis van data-analyses toegepast op je individuele lichaamssamenstelling. Niet enkel spiermassa, water en vet worden gemeten maar ook botmateriaal en nog veel meer.

In je individuele trainingen of sessies met je trainer kun je werken aan het verbeteren van je fitness-score.

Premium club

Functional Wellness

Bij Venice Beach Gym krijg je toegang tot een exclusieve fitnesservaring met hoogwaardige apparatuur en ongeëvenaarde diensten. We geloven dat fitness meer is dan alleen trainen, daarom bieden we ook cryotherapie behandelingen en een sauna aan om jouw welzijn te verbeteren.

CRYO

Functional wellness richt zich op het verbeteren van de fysieke, mentale en emotionele gezondheid door middel van gepersonaliseerde programma’s en holistische benaderingen.

Sauna

Functional wellness richt zich op het verbeteren van de fysieke, mentale en emotionele gezondheid door middel van gepersonaliseerde programma’s en holistische benaderingen.

Osteopathie

Professionele behandeling

Wil je meer weten over osteopathie die we aanbieden? Lees dan de uitgebreide uitleg op onze pagina over Osteopathie.

Osteopathie is een manuele behandelingstherapie die zich richt op het menselijk lichaam en zijn anatomie en fysiologie. Het kan worden aangevuld met kinesiologie en voedingsbegeleiding, die allemaal kunnen bijdragen aan de behandeling.

Gezondheidscoaching

Praktijk voor orthomoleculaire therapie en gezondheidscoaching

Ben je al lang op zoek naar een manier om meer energie te hebben, af te vallen, beter te slapen of
heb je klachten die je graag ziet verdwijnen? 

Dan is orthomoleculaire therapie een ideale ondersteuning om je gezondheid terug in eigen handen te
nemen. Met mijn holistische aanpak heb ik als doel uw lichaam opnieuw in
balans te brengen.

Trainers

Bereik jouw persoonlijke fitnessdoelen met de begeleiding en motivatie van onze ervaren Personal Trainers.