Van 18 tot en met 22 december vlamt Venice Beach Gym mee voor de Warmste Week Dit jaar staat de actie in het teken van Opgroeien zonder zorgen, en worden projecten gesteund die voor meer veiligheid zorgen: thuis, op school, in de vrije tijd en online.

Daarom staat Venice Beach Gym vanaf 18 december 5 dagen in het teken van het Warmste Week vlammetje. Hieronder lees je ons voorlopige programma en hoe jij ook al sportend je bijdrage kan leveren.

€ Tot op heden verzamelden wij :

2500
laatst bijgewerkt op 20/12

Leden & Niet-leden welkom!

Gedurende onze Warmste week zijn zowel leden als niet-leden welkom om deel te nemen aan de activiteiten. 

Niet-leden kunnen een dagpas kopen aan de prijs die hij/zij verkiest.  Er zijn verschillende prijscategorieen beschikbaar zodat iedereen zelf bepaalt hoeveel hij/zij wil geven aan de actie. De opbrengst van de dagpassen worden integraal aan de Warmste Week actie gestort. Met dit dagpas kunnen niet-leden deelnemen aan alle activiteiten van die dag, en van alle faciliteiten in de fitness gebruik maken. 

Aan onze leden vragen wij gedurende die actieweek eveneens een zelf te bepalen bijdrage om deel te nemen aan de Warmste Week activiteiten. De fitness blijft vrij beschikbaar uiteraard. 

Ik ben geen lid

Stap 1
Hoe schrijf ik in?
Je koopt een DWW dagpas door in te loggen. Er zijn dagpassen aan verschillende bedragen verkrijgbaar, waardoor je zelf beslist hoeveel je aan de actie bijdraagt.
Stap 1
Stap 2
Hoe download ik de app?
Na betaling van je dagpas, krijg je de link en je inlog gegevens in je email toegestuurd.
Je kan ook onze app downloaden hier:
Stap 2
Stap 3
Hoe maak ik de reservatie?
Je logt in en schrijft in voor de sessies die je verkiest. Met deze dagpas krijg je toegang tot de sessies waarin je bent ingeschreven, en kan je gebruik maken van alle faciliteiten in de fitness (uitgez.°CRYO)
Stap 3
Stap 4
Hoe neem ik deel?
Gebruik de QR-code uit de app op de dag van je activiteit, om binnen te komen. Je ziet je reservering in de app en je wordt automatisch ingecheckt bij aankomst.
Stap 4

Ik ben een lid

Stap 1
Hoe schrijf ik in?
Je koopt een Members only DWW pas (of als je meer wil bijdragen een DWW Session dagpas)
Stap 1
Stap 2
Naar de betaling
Na betaling van de DWW pas, ga naar DWW Kalendar in de app.
Stap 2
Stap 3
Hoe maak ik de reservatie?
Je schrijft je via de Venice Beach Gym app in voor de sessie van jouw keuze.
Stap 3
Stap 4
Gebruik fitness faciliteit
De fitness blijft uiteraard vrij beschikbaar
Stap 4

De Warmste Week sportagenda voor leden en niet-leden!

We voegden extra sessies toe met onze  vertrouwde  Venice Beach Gym trainers Bartosz, Sophie, Max en Jan, maar krijgen ook de steun van gasttrainers. Zo kan je op woensdag een Boxing Master Class volgen met Jannes, of kan je op woensdag en vrijdag 5 kilometer lopen met Nikki. Alle sessies zijn toegankelijk voor alle niveaus.

Onze agenda:

18/12

19/12

20/12

21/12

22/12

We werken nog volop aan de vervollediging van ons programma en hebben nog enkele verrassingen in petto – hou deze pagina dus regelmatig in de gaten

Snel inschrijven is de boodschap!

Onze Spotify Playlist: