Programma’s

Bij Venice Beach Gym train je op jouw manier! Of je nu liever zelfstandig traint en af en toe een groepsles meepikt, of juist verder wilt gaan in je fitnessjourney, wij hebben voor ieder wat wils.

Met ons Venice Gym abonnement kun je lekker zelf aan de slag. Maar als je wat extra begeleiding en motivatie nodig hebt, hebben we ook drie verschillende programma’s waarbij je persoonlijk begeleid wordt door een ervaren Personal Trainer. Dus waar je ook staat in jouw fitnessreis, bij Venice Beach Gym helpen we je graag om jouw doelen te bereiken!

Venice GYM

All access

Ontdek de dynamische workouts in onze compleet vernieuwde gym. De locatie telt in totaal twee verdiepingen. Op de gelijkvloers kan je je uitleven in strength & conditioning, terwijl je op de eerste verdieping terecht kunt voor cardio, boxing en diverse groepslessen. Overtref jezelf en haal het maximum uit onze premium toestellen!

Personal Training

Betaalbaar en motiverend!

Je traint in kleine groepen met een personal trainer. Dit kan een meer betaalbare optie zijn dan individuele training, maar biedt nog steeds een hoog niveau van persoonlijke aandacht.

1 Personal trainer coacht 4 leden persoonlijk, intensief en doeltreffend. Je werkt je eigen gepersonaliseerd programma af. Je krijgt telkens coaching en instructies naar een volgende oefening toe.

Terwijl jij aan een oefening werkt coacht de personal trainer een ander lid van het team. Leden schrijven zich in tot er een team van 4 gevormd is voor een sessie van 1 uur op een bepaald tijdstip in het weekschema. Je hoeft dus zelf geen andere leden te zoeken om een team te vormen. Dit gebeurt automatisch. Boeken minder kandidaten dan geeft de personal trainer coaching aan wie effectief is ingeschreven.

Je kan ervoor kiezen om één- of tweemaal per week te trainen.

Check our schedule

klik op een class om je plek te reserveren.

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

MA

DI

WO

DO

VR

ZA

1on1

Je eigen persoonlijk plan en personal trainer.

Waarom niet volledig in jezelf investeren? Met je eigen persoonlijk plan en je personal trainer weet je dat je op de snelste, veiligste en zekerste manier vooruitgang boekt.

Onze trainers werken allemaal volgens dezelfde visie: eerst een solide basis creëren waarop je de beste resultaten kunt behalen.

Start nu en je doel ligt binnen handbereik!

Je hebt een Venice Gym abonnement nodig.

Word een PROUD
Venice Beach member!

Classes

Let our trainers and the group motivate and inspire you.
Met het groepsgevoel, ‘de tribal vibe’, ga je verder dan alleen.